• tr
ANTALYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
Kumluca Devlet Hastanesi
M.Kemal Atatürk

ÇOCUK HASTALAR UYUTULARAK TOMOGRAFİ VE MR ÇEKİMİ YAPILIYOR.

Hastanemiz Tomografi Ve Mr Ünitesinde Çocuk Hastalar Uyutularak Çekim Yapılıyor.
Başhekim Uz. Dr Ayşegül ALKAN yaptığı açıklamada “Hastanemiz Tomografi ve MR ünitesinde işlem sırasında hareket ettikleri için çekime engel olabilecek çocuk hastalarımız Anestezi Uzmanı tarafından uyutulduktan sonra çekim yapılmaktadır. Bu çekimler Tomografi ve MR ünitemizin uygun olması halinde hemen yapılmakta ve çocuklarımızın tedavisine başlanılması sağlanmaktadır. MR ünitesinde hasta yoğunluğuna göre bazen 3 gün randevu süresi olabilmektedir. Bu sayede çocuklarımızın büyük merkezlere götürülerek bu tetkiklerin yaptırılmasına ihtiyaç kalmamıştır hatta diğer merkezlerden gelen çocuk hastalar da kabul edilmektedir. Kumluca Devlet Hastanesi halkımızın güven duyduğu bir kurum olarak büyümesini ve gelişmesini sürdürecektir. ’ dedi.

03-04-2015

Yararlı Linkler